[TOP GAN KVIZ] Pokažite svoje znanje o prvom delu filma i osvojite vredne nagrade! (Prvo izdanje)

Izvor: TangoSix.rs, 16.Maj.2022, 11:46

[TOP GAN KVIZ] Pokažite svoje znanje o prvom delu filma i osvojite vredne nagrade! (Prvo izdanje)

Do premijere najiščekivanijeg vazduhoplovnog filmskog spektakla Top Gan Maverik ostalo je još osam dana. Karte za prve projekcije su već u prodaji i kao što smo javili prošle nedelje, ukoliko ste nestrpljivi, film možete pogledati:
– Premijerno 24. maja u Cineplexx Galeriji na IMAX platnu.
– Dan kasnije 25. maja u odabranim bioskopima.
– …i u redovnoj distribuciji od 26. maja širom Srbije.
Tango Six će tokom cele ove nedelje nastaviti da piše osvrte >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << o filmu koji nas je sve oblikovao iz nešto drugačijeg, našeg, ugla. Obradićemo temu o načinu na koji će američko Ratno vazduhoplovstvo, kao nekada Mornarica, iskoristiti ovu priliku kroz novu i atraktivnu kampanju promocije letačkog poziva. Daćemo vam i savet kako da na najkvalitetniji način gledate Maverika.
Nagrade! Kako bi pomogli najnestrpljivijim fanovima da nekako prežive još ovu nedelju, u saradnji sa distributerom filma za Srbiju kompanijom Taramount, pripremili smo vam tri izdanja Kviza o poznavanju prvog dela Top Gana. Najbolji i najbrži učesnice i učesnici moći će tako da ove nedelje osvoje (2x) žensku i mušku majicu sa motivima prvog i drugog dela kao i tri kačketa.
Propozicije su jednostavne. Odgovorite tačno u komentarima (isključivo ovde na portalu) na postavljeno pitanje, budite među prvo dvoje (kada su u pitanju majice) ili prvo troje (kada su u pitanju kačketi). Prilikom ostavljanja komentara ostavite vašu pravu email adresu radi isporuka nagrada koje će moći da osvoje samo čitaoci koji žive u Srbiji.
Obratite pažnju, pitanja nisu jednostavna, kviz mogu osvojiti zaista samo najveći fanovi!
Pitanje za prvo izdanje kviza glasi: Koji su čin, pravo ime i prezime Maverika u prvom delu filma?
The post [TOP GAN KVIZ] Pokažite svoje znanje o prvom delu filma i osvojite vredne nagrade! (Prvo izdanje) appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.