Izvor: Danas, 29.Jun.2022, 15:56

Svojim aktivnostima crkva priprema teren da Vučić „pozavršava“ poslove: Marko Oljača o „savezništvu“ predsednika i patrijarha

Dok crkva opravdava, podržava, daje podrstrek prvom gazdi Srbije i njegovim satrapima na vlasti, pasivizujući građane u nemoći i bedi, dodatno ih sluđujući i duhovno sakateći, vlast ćuti na notornu pedofiliju u SPC-u, pranje novca, nelegalne poslove, baškarenje u luksuzu, neplaćanje poreza i ostale skarednosti. Za unutrašnje potrebe dodatne polarizacije i sluđivanja društva u fašističkom maniru se prave spiskovi nepodobnih, a za spoljnu upotrebu se šalju poruke mira, ljubavi i suživota – kaže za Marko Oljača, predsednik Društva za održivu budućnost „Koraci“.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.