Svečano: Dodeljene diplome maturantima i maturantkinjama Osnovne škole i Gimnazije Kreativno pero

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano: Dodeljene diplome maturantima i maturantkinjama Osnovne škole i Gimnazije "Kreativno pero"

Svečanom ceremonijom u Vili Jelena ispraćena je prva generacija maturantkinja i maturanata Gimnazije, kao i četvrta generacija maturantkinja i maturanata Osnovne škole "Kreativno pero".

Hor Braća Baruh, pod dirigentskom palicom Stefana Zekića, otvorio je ovaj događaj studentskom himnom Gaudeamus Igitur. Uz mnogo aplauza, osmeha i ponekom suzom radosnicom dodeljene su diplome malim i velikim maturantima, nakon čega je usledio koktel.

FOTO: Kreativno pero
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Za svojih jedanaest godina postojanja Kreativno pero je sigurnim koracima, zajedno sa svojim učenicima i nastavnicima, koračalo ka odličnim rezultatima, brojnim uspesima koji su obezbedili poziciju prestižnog vaspitno-obrazovnog sistema.

Kreativno pero je jedna od prvih bilingvalnih škola, jedinstvena po integraciji nacionalnog i Kembridž internacionalnog programa. Postalo je Kembridžov centar za profesionalni razvoj nastavnika. Važi za školu koja ima najsavremeniju nastavnu tehnologiju i primenu IKT-a u nastavi i baš zbog toga je od ove godine dobilo akreditaciju za IT odeljenje.

FOTO: Kreativno pero

Misija Kreativnog pera je da svaki učenik postigne svoj maksimum i da postane deo svetske obrazovne zajednice.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.