Stefanović zadovoljan stanjem bezbednosti u Istočnoj Srbiji

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović zadovoljan stanjem bezbednosti u Istočnoj Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je u Negotinu zgradu koja se adaptira za potrebe policijske uprave i istakao da je to samo jedna od investicija države u istočnu Srbiju.
Republika Srbija je izdvojila 40 miliona dinara u renoviranje ovog prostora, rekao je Nebojša Stefanović, a u njoj će biti smeštene kriminalistička i saobraćajna policija i opšte nadležnosti ove službe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Buduća zgrada Policijske stanice Negotin nalazi se u samom centru i ima veliki broj kvadrata. Bolji uslovi rada, u jednom modernom i velikom prostoru omogućiće kriminalističkoj, saobraćajnoj i policiji opšte nadležnosti da na kvalitetniji način pruže usluge građanima", rekao je Stefanović. 
Ministar je istakao i da je zadovoljan stanjem bezbednosti u Istočnoj Srbiji, a posebno je pohvalio rad policije prilikom rešavanja slučaja nedavnog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, kada su policijski službenici za vrlo kratko vreme i sa malo podataka otkrili monstruoznog ubicu iz Negotina.

Naveo je da je ovo samo jedna od investicija i dodao da su za Srbiju važni svi projekti koji će omogućiti kvalitetnije vodosnabdevanje građana, kao i da će biti nastavljena dalja ulaganja u izgradnju putne infrastrukture.
"Ono što je Republika Srbija obećala na tome će se intenzivno raditi, da svako naselje, selo, svaka kuća dobije i vodovod i kanalizaciju i da se uradi fabrika za prečišćavanje voda", rekao je Stefanović.
Ministar je tokom posete razgovarao i sa policijskim službenicima o uslovima i problemima sa kojima se suočavaju u radu, merama koje treba preduzeti kako bi policija bila još efikasnija, ali im je i predočio šta je Ministarstvo do sada preduzelo na poboljšanju uslova rada.
Tokom posete Negotinu, ministar Stefanović razgovarao je i sa predsednikom opštine Negotin Vladimirom Veličkovićem i njegovim saradnicima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stefanović u Negotinu obišao radove na zgradi Policijske stanice (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 31.Avg.2019

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas radove na rekonstrukciji zgrade, u kojoj će od januara biti smeštena Policijska stanica Negotin i istakao da je to samo jedna od investicija države u istočnu Srbiju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.