Stefanović: Učinićemo sve da građani budu bezbedni i sigurni

Izvor: RTS, 01.Jan.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Učinićemo sve da građani budu bezbedni i sigurni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je građanima i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Novu godinu i poželeo im da budu srećni, zdravi i bezbedni.
"Poštovani građani, pred nama je nova godina u kojoj ćemo pružiti maksimalne napore da učinimo da budete bezbedni i sigurni. Uložićemo još više napora, energije i snage da pokažemo da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dostojni vašeg poverenja i da umemo da čuvamo Srbiju od svake pretnje koja je pred nama", poručio je Stefanović u čestitki, saopštio je MUP.

Ministar je naglasio da su u 2018. godini, ogromnim zalaganjem policijskih službenika i čitavog Ministarstva unutrašnjih poslova, očuvani stabilnost, bezbednost i sigurnost naše zemlje i građana.
Stefanović je podsetio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u godini za nama intenziviralo opremanje policije i nabavilo novu opremu, uniforme i vozila.
"Hteli smo da pokažemo da poštujemo profesionalce u Ministarstvu unutrašnjih poslova koji čuvaju našu decu, bezbednost svakoga od nas i našu zemlju", naveo je ministar policije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Učinićemo sve da građani budu bezbedni i sigurni"

Izvor: B92, 01.Jan.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je građanima i svim pripadnicima MUP-a Novu godinu i poželeo im da budu srećni, zdravi i bezbedni...„Poštovani građani, pred nama je nova godina u kojoj ćemo pružiti maksimalne napore da učinimo da budete bezbedni i sigurni. Uložićemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.