Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 21:32

Stariji muškarac upao u bunar, držao se na lancu za kofu, izvukli ga vatrogasci

Vatrogasci spasilačkog odeljenja iz Požege uz pomoć dvojice kolega iz Užica spasili su starijeg muškarca iz Srednje Dobrinje koji je predveče upao u bunar. Oni su čoveka, koji se držao na lancu za kofu, izvukli iz bunara.

Sedamdestogodišnji M.D. iz Srednje Dobrinje upao je predveče u bunar. Dvojica pripadnika Vatrogasno spasilačkog odeljenja Požega prvi su stigli da spreče tragediju.
Pristupili su izvlačenju čoveka koji se držao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na lancu za kofu. U pomoć su ubrzo stigla još dvojica vatrogasca iz Užica. U spasavanju je učestvovao i pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Požega, inače meštanin Dobrinje, ali i komšije.
Organizovanom akcijom spasen je ljudski život, a spasioci su još jednom pokazali obučenost i predanost pozivu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.