Stamatović: Nadamo se da Vesić neće 10.04 izvjesiti šahovnice po Beogradu

Izvor: Vostok.rs, 09.Apr.2020, 07:40

Stamatović: Nadamo se da Vesić neće 10.04 izvjesiti šahovnice po Beogradu

Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije (ZS) dodaje da podršku bilo kojoj državi i narodu niko ne spori i ne dovodi u pitanje, već da je izabran najgori mogući dan u istoriji Grada da se tako nešto i pokaže.
Izgleda da je Goran Vesić zaboravio šta se dogodilo 6. aprila 1941. godine, koliko je Beograd tog kobnog dana razrušen i koliko je nevinih ljudi tada izgubilo svoj život,  jer da zna sigurno ne bi izabrao da, u noći između 5. i 6. aprila, veliča i ističe nemačku zastavu, nepoštujući osećaje srpskog naroda i svih Beograđana koji dobro poznaju svoju prošlost i istoriju – kaže Stamatović. Koliko zna da izabere adekvatan trenutak da pošalje poruku saosećanja sa drugim narodima i državama, koji takođe, kao i Srbija, vode bitku sa opasnom epidemijom, nadamo se da Vesić 10. aprila, na dan osnivanja NDH, neće “obojiti“ te iste objekte bojama hrvatske zastave i šahovnice – zaključuje Stamatović, a prenosi Frontal.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.