Srbija obezbedila sredstva za zastupanje porodice Nastić

Izvor: Studio B, 28.Dec.2010, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija obezbedila sredstva za zastupanje porodice Nastić

Srbija je obezbedila sredstva za zastupanje porodice Nastić, kojima je u SAD oduzeto starateljstvo nad decom, a čiji slučaj je u Srbiji privukao veliku pažnju.

Potpredsednik DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da je za Nastiće angažovan novi advokat u Americi i da su obezbeđena sredstva za sve troškove postupka, kako bi se ovaj slučaj okončao i deca što pre i sa što manje trauma vratila roditeljima.

"Predsednik Tadić je takođe spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da se i lično angažuje i da razgovara sa nadležnima u SAD u interesu te dece i njihovih roditelja", rekao je Đilas, koji od samog početka prati ovaj slučaj, jer ga je generalni konzul Srbije u Čikagu redovno izveštavao o nevoljama koje su zadesile Nastiće, inače Beograđane.

Prema Đilasovim rečima, Srbija je posredstvom konzulata u Čikagu stala iza interesa Nastića i njihove dece, a konzul je koristio sve instrumente koje ima na raspolaganju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.