Sneg veje u Srbiji: Putevi prvog i drugog prioriteta prohodni

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg veje u Srbiji: Putevi prvog i drugog prioriteta prohodni

Upotreba zimske opreme obavezna je na svim putevima u Srbiji.

Sneg promenljivog inteziteta pada u većini krajeva Srbije, sa povremeno umerenim intezitetom na području istočne, jugoistočne, centralne, južne, zapadne i jugozapadne Srbije.

Skupština usvojila izmene zakona: Pooštrene sankcije za bahate vozače!

U ovim područjima ujedno je pala i najveća količina snega, ali zahvaljujući neprestanom intervencijama putara koji su u sistemu zimske službe >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << JP Putevi Srbije svi putevi I i II prioriteta su prohodni.

Saobraćaj je zbog vremenskih prilika i snega na kolovozu kojeg u nižim ima do 5, a u višim i do 10 cm usporen i otežan.

Na snazi je zabrana saobraćaja na deonici Kruševac - Ðunis, zbog izlivanja reke Južne Morave na obe kolovozne trake, u mestu Ðunis.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Zbog visokog vodostaja na reci Sava obustavljen je, do daljeg, skelski saobraćaj na GP Jamena.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.