Snažno nevreme praćen gradom veličine lešnika izazvalo haos u ovom delu Srbije (FOTO)

Izvor: BKTV News, 04.Sep.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažno nevreme praćen gradom veličine lešnika izazvalo haos u ovom delu Srbije (FOTO)

I sutra nas očekuju pljuskovi praćeni grmljavinom.

Jako nevreme je večeras zahvatilo područje oko Gornjeg Milanovca. U tom području pao je i grad. Grad veličine lešnika zabeleo je sela Nevade i Grabovica, navodi sajt B92.net.

Nevreme #GornjiMilanovac pic.twitter.com/Mhyj1uXZB8

Oblačnost s kišom, plјuskovima i grmlјavinom iz centralne i zapadne Srbije u toku večeri premeštaće se preko Pomoravlјa dalјe na istok i jugoistok zemlјe. U zoni plјuskova >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ponegde pojačan vetar. U većem delu Banata prestanak padavina, osim pograničnog dela sa Rumunijom, gde se i dalјe očekuju plјuskovi i grmlјvine. U Beogradu, većem delu Srema i u Pčinjskom okrugu suvo, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Dugoročna prognoza: Pred nama je topla jesen, a evo koliko ledenih dana nas čeka ove zime

FOTO: Printscreen RHMZ

Sutra ujutru mestimično magla ili niska oblačnost. Tokom dana promenljivo oblačno, sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavina. Na krajnjem istoku Srbije sa dužim  sunčanim intervalima i uglavnom bez padavina. Vetar slab zapadni i severozapadni, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 13 do 17 , najviša od 23 do 26 stepeni.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.