Smenjena poznata funkcionerka, lažirala doktorat!

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena poznata funkcionerka, lažirala doktorat!

Ne odgovara na pozive danima!

Direktorka Visoke škole strukovnih studija u Vranju Svetlana Trajković, razrešena je sa ove funkcije nakon što su joj članovi Saveta ove škole tajnim glasanjem izglasali nepoverenje, a kao razlog za njenu smenu navodi se nevalidan doktorat samovlašće, pravno nasilje i torture.

Pune čekaonice, lekari upozoravaju: Dobili ste virus, evo šta treba da radite!

Iako zaposleni u ovoj školi već duže vreme imaju problema sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ponašanjem sada bivše direktorke, ipak kap koje je prelila čašu bilo je upozorenje Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta studija, koje je u julu stiglo u školu i u kome se navodi da Svetlana Trajković ne ispunjava uslove za direktora ustanove.

ELEKTRONSKE CIGARETE su u ovim zemljama STROGO ZABRANJENE, kazna čak i zatvor!

Naime, Trajkovićeva je spornu diplomu doktora nauka za menadžment stekla 27. decembra 2007. godine, ali kako se ispostavilo Fakultet za menadžment u Novom Sadu nikada nije ni stekao akreditaciju ni za jedan studijski program doktorskih studija.

Ministri s đacima o bezbednosti u saobraćaju

Značajnu ulogu u razrešavanju "gordijevog čvora" u školi imao je i uzbunjivač Srđan Tasić, koji već duže vreme upozorava na brojne nepravilnosti u rukovođenju škole.

Nakon saznanja o postojanju sumnje da Svetlana Trajković, kao i još četvoro profesora naše škole, poseduju protivzakonito izdate diplome o stečenom naučnom stepenu doktora nauka, avgusta prošle godine u skladu sa Zakonom o zaštiti uzbunjivača, izvršio sam takozvano spoljašnje uzbunjivanje i to tako što sam sa kolegom Draganom Mišićem o svojim saznanjima obavestio lično ministra Šarčevića u njegovom kabinetu - navodi Tasić. On dodaje da su u više navrata predočili i predali ministarstvu nedvosmislene dokaze o nezakonitostima u visokoškolskoj ustanovi čiji je osnivač Vlada.

Nekome će se DOPASTI, nekome NE: Evo koje se NOVINE UVODE U ŠKOLE!

Tasić navodi da su on i kolega iz sindikata obavestili i Republičko javno tužilaštvo, kao i Predsednika Republike, koji su spise prosledili Višem javnom tužilaštvu u Vranju, a koje je predmet prosledilo Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Zbog toga što smo se „drznuli“ da prijavimo Svetlanu Trajković „kod ministra lično“ ona nas je krajem decembra prošle godine neosnovano kaznila, kako je u rešenju o kažnavanju navedeno „zbog povrede radne obaveze“ - rekao je Tasić. Na pitanje zašto se tako dugo čekalo na smenu direktorke, uzbunjivač Tasić kaže da je „kašnjenje u razrešenju Svetlane Trajković predmet rada tužilaštva u Vranju“, koje nije postupilo u predmetu po hitnom postupku.

Smenjena direktorka Svetlana Trajković do zaključenja ovog teksta nije odgovarala na pozive i poruke novinara Južnih vesti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.