Slede TRI PAKLENA DANA, pa blago osveženje, a onda PONOVO PAKAO

Izvor: Blic, 04.Avg.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slede TRI PAKLENA DANA, pa blago osveženje, a onda PONOVO PAKAO

Do kraja nedelje, što znači i 5. i 6. avgusta u Srbiji će biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 37 do 42 stepena, a osveženje meteorolozi očekuju početkom naredne sedmice, a od srede ponovo najavljuju temperautre do 40 stepeni.

Danas će duvati slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće od 13 do 24 stepena, a najviša dnevna od 37 do 40 stepeni.

U Beogradu će takođe danas biti sunčano i veoma toplo, uz slab vetar. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće 24, a najviša dnevna oko 40 stepeni.

Svim hronično obolelim i osetlјivim osobama se savetuje naročita opreznost usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe.

Tople će biti i noći, u većini krajeva biće tropske, a najniža temperatura iznad 20 stepeni.

Prognoza za subotu

Sutra u celoj zemlji sunčano i veoma toplo, uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 14 do 24 stepena, najviša od 37 do 42.

Sunčano i veoma toplo, uz slab vetar biće i u Beogradu, s najvišom temperaturom u toku dana oko 40 stepeni.

I u nedelju veći deo dana pretežno sunčano i veoma toplo, iz temperaturu koja će ići u nekim mestima do 42 stepena.

Uveče i u toku noći osveženje, mestimično s pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu i zapadu Srbije.

Ponegde je moguća i nepogoda sa gradom i olujnim vetrom. U ponedeljak promenljivo oblačno i osetno svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Od utorka pretezno suncano uz porast temperature, u sredu i četvrtak ponovo veoma toplo sa najvišom temperaturom od 35 do 40 stepeni.

Od petka osveženje s pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za vikend 40 stepeni, u nedelju uveče osveženje uz nepogode

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2017

Za vikend će u Srbiji biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 37 do 42 stepena, osveženje meteorolozi očekuju početkom naredne sedmice, a od srede ponovo najavljuju temperature do 40 stepeni...Sutra u Novom Sadu sunčano i veoma toplo, uz slab vetar...Najniža temperatura 21 stepen, a najviša...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.