Slavlje u porodicama Đurić i Paulić posle dobitka stanova

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje u porodicama Đurić i Paulić posle dobitka stanova

Stan od 55 kvadrata u Zemunu otišao je u ruke penzionerke Dušanke Đurić sa beogradskog Voždovca. Kaže da od prvog kola igra nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", a ovoga puta poslala je tri koverte. Janko Paulić iz Starčeva dobio je stan od 70 kvadrata na Novom Beogradu. Najzaslužnija za dobijeni stan je njegova supruga Mara koja je poslala više od 100 koverata.
"Desilo se. Znači tako nekad treba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i razmišljati. Desi se", kaže dobirnica stana u Zemunu.

Potajno se nadala, ali nije verovala da će postati srećni dobitnik. Dušanka živi sa mužem Slobodanom. Za vreme izvlačenja televizor je bio uključen, a u poseti su im bili unuci.
"Nisam videla taj trenutak kad su pročitali ime. Onda me zvala sestra i rekla ej dobila si stan. Dajte ljudi moji, kakav stan. Ne dobija se stan tek tako", ispričala je kako je izgledao trenutak kada je saznala da je srećna dobitnica.
Prema njenim rečima, najpre se dešava neverica.
"Baš ja od pet miliona. Pa onda kad drugi pozovu pa kažu ej prepoznali smo ti rukopis, pa onda kažu na toj adresi nema nikog drugog osim tebe. Onda temperatura. Znate meni su stalno hladne noge i ruke. Sad mi je sve vrelo", navela je Đurićeva.
U stanu u kome sada žive Đurići nemaju centarlno grejanje. Da li će se i kada preseliti u novi stan u Zemunu kažu, odlučiće deca.
Slavlje i kod Paulića u Starčevu
Deda Janko Paulić je dobio nagradu, ali najzaslužnija za dobijen stan na Novom Beogradu je njegova supruga Mara, koja je strpljivo skupljala račune i slala koverte.
Adresirala je više od 100 koverata na sve članove svoje brojne porodice.
"Kad je već bilo pri kraju, pomislili smo da je gotovo i da opet ništa nismo dobili, kad ono izvukoše naš koverat i mi ostadosmo u šoku. Počeli su da zvone svi telefoni i mi da zovemo decu i nastupilo je veliko slavlje. Tek sad ću da igram nagradne igre", kaže Mara Paulić.
Do sad nikada nisu dobili ništa u igrama na sreću, ali deda Janko je imao dobar predosećaj pred 4. izvlačenje igre "Uzmi račun i pobedi".
"Jutros sam čitao novine i u horoskopu sam jarac i pisalo mi je da me očekuje veliki dobitak. Rekao sam babi da danas sigurno dobijamo i eto, dobili smo stan. Nisam neki navijač, ali pratim Crvenu Zvezdu, a od sad, šta ću, moram da navijam za Milijaša", kaže deda Janko.
Paulići kažu da još nisu svesni kakvu su sreću imali i da će tek kada se slegnu prvi utisci odlučiti zajedno sa dva sina i tri unuka šta će učiniti sa ovim vrednim poklonom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.