Skretanje pažnje sa slučaja Jovanjica

Izvor: Danas, 21.Jan.2021, 12:32

Skretanje pažnje sa slučaja Jovanjica

Advokat prvooptuženog Predraga Koluvije u slučaju Jovanjica, Svetislav Bojić, potvrdio je u pisanom odgovoru našem listu da je podneo disciplinske prijave protiv zamenika Republičkog javnog tužioca Gorana Ilića i Predraga Milanovića, zamenika u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, zbog izjava koje su gostujući na N1 izrekli o slučaju u kome novinarka te televizije Jelena Zorić optužuje Bojića za pretnje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Borović: Poruke Jeleni Zorić su pretnje smrću, tužilaštvo trebalo već da reaguje

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2021

"Poruke koje je novinarki N1 Jeleni Zorić uputio jedan od branilaca Predraga Koluvije, advokat Svetislav Bojić, jesu ozbiljne pretnje, to je pretnja ubistvom, i tužilaštvo bi moralo da povede istragu i odredi mu pritvor", kaže za N1 advokat Borivoje Borović. Borović, koji je bio i branilac Marije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.