Sijarinjska banja: Dečak iz reke na reanimaciji

Izvor: Mondo, 02.Apr.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sijarinjska banja: Dečak iz reke na reanimaciji

U Sijarinjskoj banji danas je u nestao šetogodišnjak koji je upao u reku. Srećom, brzo ponađen - lekari se bore da mu spasu život.

Foto: MONDO

Spasilačke ekipe i meštani pronašli su i izvukli iz Banjske reke šestogodišnjeg F. B. koji je kasno popodne upao u reku u Sijarinskoj banji kod Medveđe, potvrdio je RTS-u predsednik te opštine Nebojša Arsić.

Prema rečima Nebojše Arsića, dečak F. B. izvučen je iz hladne, nabujale rečice četiri kilometra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nizvodno od Sijarinske banje, prenosi RTS.

Dečak je na reanimaciji u Domu zdravlja u Medveđi gde se lekari bore za njegov život.

Do nesreće je došlo posle 17 sati kada se dečak igrao sa drugom pored reke i najverovatnije se okliznuo i upao u nabujalu reku.

Kako kažu u MUP-u, oko 18.00 sati dobijena je prijava da je dečak upao u reku i od tada se za njim krenula potraga.

Alarmirane su sve spasilačke službe - policija, vatrogasci i lokalna samouprava.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Preminuo dečak koji je nestao u reci kod Medveđe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2018

Šestogodišnji dečak, koji ranije danas nestao u reci u Sijarinjskoj banji kod Medveđe, je preminuo, uprkos pokušaju lekara da ga spasu, javlja RTS...Kako navodi, dečak F.B. je preminuo na reanimaciji u Domu zdravlja u Međvedi, gde su lekari pokušali reanimaciju...Predsednik opštine Medveđa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.