Izvor: Blic, 24.Sep.2021, 13:42

Seeds for the future ove godine okuplja 3.500 studenata iz 120 zemalja sveta - Počele prijave za program za mlade talente kompanije Huawei Technologies

Studenti tehničkih fakulteta i informacionih tehnologija u Srbiji od danas pa do 7. oktobra mogu da se prijave za učešće u programu za mlade talente kompanije Huawei "Seeds for the future". Program se i ove godine održava onlajn i okupiće najbolje IT studente u Srbiji. Od 11. do 19. oktobra mladi talenti će imati priliku da uče o 5G mreži i veštačkoj inteligenciji, ali i da dožive tradicionalnu i modernu Kinu kroz nesvakidašnje virtuelne ture.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.