Saobraćaj umerenog intenziteta, na granicama čekanje do 15 minuta

Izvor: Blic, 19.Okt.2017, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umerenog intenziteta, na granicama čekanje do 15 minuta

Saobraćaj je u Srbiji umerenog intenziteta i odvija se uz dobru prohodnost puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozačima se preporučuje veća opreznosti kod velikog broja deonica na kojima se izvode radovi na popravci puteva ili izgradnji novih deonica i na tim mestima se posebno u satima pojačanog saobraćaja formiraju kolone i vožnja je usporena.

Na naplatnim stanicama nema dužeg zadržavanja.

Prema podacima Uprave granične policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 15 minuta.

Danas, 19. oktobra, sedamdo 15 sati izvodiće se radovi na otklanjanju kvara na instalacijama javnog osvetljenja na delu državnog puta od petlje Bežanijska Kosa do Centra "Sava", smer Beograd-Niš. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti povremeno zatvorena krajnja leva (brza) saobraćajna traka.

Zbog radova na autoputu kod Bubanj Potoka u smeru ka Nišu, vozače očekuje usporeno odvijanje saobraćaja zbog čega je potrebno više strpljenja za prolazak ove deonice. Preporuka vozačima koji putuju ka Nišu jeste da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i naplatnoj stanici Mali Požarevac.

Od 18. do 31. oktobra obustavljaće se saobraćaj na svakoj od prilaznih saobraćajnih traka naplatnih stanica Srbobran 2 - levo i Vrbas - desno, deonica Sirig - Subotica, zbog radova na izgradnji kompleksa bočnih naplatnih stanica.

Do 31. oktobra od 7.00 do 15.00 plаnirаni su rаdovi nа sаnаciji klizištа nа državnom putu I B redа broj 22, deonicа Bućin grob, kod Mаjdаnа. Zа vreme tih rаdovа sаobrаćаj će se povremeno nаizmenično propuštаti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.