Izvor: Blic, 09.Jun.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠTA TREBA, DA VEŽEM DECU ZA RADIJATOR?" Pitali smo građane šta misle o novom zakonu o kućnom redu, a odgovori su URNEBESNI (VIDEO)

Stanare zgrada u glavnom gradu uskoro očekuju novi propisi o stanovanju u zajedničkim objektima, koji će, po svemu sudeći, dodatno pooštriti kriterijume održavanja kućnog reda. Po novom zakonu, komšija će imati pravo da pozove komunalnu policiju ukoliko vaš pas bude glasno lajao, veš-mašina bude radila u neprikladno vreme, ili ako usisavate posle 23 sata. Ekipa "Blica" izašla je na ulice i pitala građane šta misle o novim pravilima, a reakcije su pre svega duhovite, ali i podeljene:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.