SRBI, SREĆNO! Kraljica Elizabeta II čestitala Nikoliću Dan državnosti

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI, SREĆNO! Kraljica Elizabeta II čestitala Nikoliću Dan državnosti

Kraljica Elizabeta II čestitala je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću Dan državnosti, saopštila je Pres služba predsednika.

"Veliko mi je zadovoljstvo da vašoj ekselenciji čestitam nacionalni praznik i poželim sreću vama i narodu Srbije", navodi se u čestitki, koju je predsedniku Nikoliću uručio ambasador Velike Britanije u Beogradu Denis Kif.

Dan državnosti Srbije obeležava se 15. februara.

Autor: Tanjug,Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljica Elizabeta II čestitala Nikoliću Dan držav

Izvor: Akter, 09.Feb.2016

Kraljica Elizabeta II čestitala je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću Dan državnosti, saopštila je Pres služba predsednika.."Veliko mi je zadovoljstvo da vašoj ekselenciji čestitam nacionalni praznik i poželim sreću vama i narodu Srbije", navodi se u čestitki, koju je predsedniku Nikoliću...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.