SPREMNI ZA PAKLENE VRUĆINE? Pred nama je sunčan i veoma topao dan

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jul.2015, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNI ZA PAKLENE VRUĆINE? Pred nama je sunčan i veoma topao dan

U svim krajevima Srbije će biti sunčano i veoma toplo.

U Srbiji danas sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

U Beogradu sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

Izvor: b92/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Danas i sutra do 34, a do srede do 37 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se na području Srbije do 8. jula očekuju visoke temperature i da će danas i sutra u većini mesta maksimalna temperatura biti od 30 do 34, a da će od ponedeljka do srede biti još toplije - od 34 do 37 stepeni...Danas će u Srbiji biti pretežno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.