ŠPIJUNIRAO U CRNOJ GORI, SADA BI DA BUDE BRITANSKI PREMIJER: Kandidaturu Rorija Stjuarta podržao i unuk Vinstona Čerčila (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jun.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPIJUNIRAO U CRNOJ GORI, SADA BI DA BUDE BRITANSKI PREMIJER: Kandidaturu Rorija Stjuarta podržao i unuk Vinstona Čerčila (VIDEO)

Torijevci biraju novog vođu stranke koji će do kraja sprovesti Bregzit nakon fijaska koji je doživela Tereza Mej koja je podnela ostavku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BIO ŠPIJUN U CRNOJ GORI! Naslednik Tereze Mej ima MRAČNU KARIJERU, stigao ODMAH POSLE RATA NA KOSOVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019

Torijevci biraju novog vođu stranke koji će do kraja sprovesti Bregzit nakon fijaska koji je doživjela Tereza Mej koja je podnela ostavku...Dok pažnju evropske javnosti zaokuplja profil ličnosti sa kojom će Brisel morati da sedne za pregovarački sto, za crnogorsku javnost je intrigantno to što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.