Izvor: Blic, 09.Mar.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO OŠTETILA KOLOVOZE Oprez zbog nastalih rupa posle snega, najviše na mostovima i nadvožnjacima

Posle intezivnih snežnih padavina i jakih mrazeva, kada se za bolju prohodnost puteva koristi veća količina soli i kamenog agregata, stvaraju se nova oštećenja na kolovozu, najčešće u vidu rupa kojih najviše ima na mostovima i nadvožnjacima, pa je neophodna opreznija vožnja, saopštio je jutros AMSS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi putni pravci prohodni, zimska oprema neophodna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2018

Svi putni pravci u Srbiji su prohodni i na prilazima Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Staroj planini i drugim destinacijama, s tim da na pojedinim putevima ima zaostalog snega, pa je upotreba zimske opreme obavezna, saopšteno je iz Auto moto saveza Srbije...Iz AMSS podsećaju da sva vozila moraju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.