RAT NA BLISKOM ISTOKU: Više od 1.050 raketa palo na Izrael za 38 sati, bombardovan dom najvišeg operativca Hamasa

Izvor: Kurir, 12.Maj.2021, 07:22

RAT NA BLISKOM ISTOKU: Više od 1.050 raketa palo na Izrael za 38 sati, bombardovan dom najvišeg operativca Hamasa

Izraelske i palestinske snage ponovo su se sukobile rano jutros. I jedni i drugi su bombardovali civilne i vojne ciljeve. Broj žrtava raste. Izaslanik UN za Bliski istok pozvao je na prekid sukoba upozorivši da situacija "eskalira ka pravom pravcatom ratu". Sazvan hitan sastanak UN.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE SPREMNO ZA ESKALACIJU SUKOBA! Izraelski avioni rano jutros sat vremena bombardovali Hamasove položaje (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021

Izraelski avioni i palestinske snage ponovo su se sukobile rano jutros...Izaslanik UN za Bliski istok pozvao je na prekid sukoba upozorivši da situacija "eskalira ka pravom pravcatom ratu"...Izrael je proglasio vanredno stanje u gradu Lod gde je 12 osoba povređeno u protestima izraelskih Arapa koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.