SAUDIJSKI PRINC O SLUČAJU NOVINARA KAŠOGIJA: Odgovoran sam, ali nisam naručio ubistvo! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Sep.2019, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAUDIJSKI PRINC O SLUČAJU NOVINARA KAŠOGIJA: Odgovoran sam, ali nisam naručio ubistvo! (VIDEO)

Saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman ponovio je da "preuzima punu odgovornost" za ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija, ali je odbacio tvrdnje da ga je on naručio.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ je priznao, pa nije priznao

Izvor: B92, 30.Sep.2019

Njujork -- Saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman ponovio da "preuzima punu odgovornost" za ubistvo Džamala Kašogija, ali je odbacio tvrdnje da ga je on naručio..."To je gnusan zločin. Kao lider Saudijske Arabije preuzimam punu odgovornost, pogotovo zato što su taj zločin počinile osobe...

Nastavak na B92...

Princ Salman odbacio tvrdnje da je naručio ubistvo novinara Kašogija

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2019

NJUJORK - Saudijski prestolonasljednik Mohamed bin Salman ponovio je da "preuzima punu odgovornost" za ubistvo Džamala Kašogija, ali je odbacio tvrdnje da ga je on naručio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.