Izvor: Danas, 29.Sep.2022, 20:45

„Rolling Stone“ je objavio listu najboljih serija svih vremena: neki se bune, neki traže ponovno brojanje, svi se barem slažu oko prvog mesta

Jedan od najuglednijih časopisa na svetu "Rolling Stone" je objavio dopunjenu listu najboljih serija svih vremena. I dok su se u prvih sto našle neke novije serije, koje su imale svoju premijeru i i stekle globalnu slavu u prethodnih nekoliko godina, prvo mesto je ostalo nepromenjeno i i dalje je neprikosnoveno.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Da li je „Porodica Soprano“ zaista najbolja serija svih vremena?

Izvor: Danas, 30.Sep.2022, 16:31

Časopis „Rolling Stone“ objavio je dopunjenu listu najboljih serija svih vremena. Na prvom mestu je saga o porodici Soprano. Pitali smo naše poznate umetnike koji se bave sedmom umetnošću za mišljenje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.