Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2021, 10:11

Rojters: G7 autoratirnim režimima poput Srbije obezbedio mehanizam protiv NVO

Operativna grupa za borbu protiv pranja novca koju je uspostavila organizacija G7 je nehotice dala autoritarnim režimima mehanizam za obračunavanje sa kritičarima, kaže u specijalnom izveštaju novinska agencija Rojters, dodajući da je Srbija jedna od zemalja u kojima su novi zakoni upotrebljeni protiv nevladinih organizacija.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi dan: Koliko će zakoni protiv nevladinih organizacija uticati na njihov rad?

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2021

Operativna grupa za borbu protiv pranja novca koju je uspostavila organizacija G7 nehotice je dala autoritarnim režimima mehanizam za obračunavanje sa kritičarima, kaže u specijalnom izveštaju novinska agencija Rojters, dodajući da je Srbija jedna od zemalja u kojima su zakoni upotrebljeni protiv...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.