Raspisan međunarodni poziv za rekonstrukciju 33 škole

Izvor: RTS, 26.Okt.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan međunarodni poziv za rekonstrukciju 33 škole

U okviru programa čiji je cilj da sva deca imaju bolje i kvalitetnije uslove za rad i učenje, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je međunarodni poziv za podnošenje ponuda za modernizaciju 33 škole na teritoriji Srbije.
Programom modernizacije škola, koji sprovodi Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru, do sada je adaptirano, rekonstruisano ili dograđeno 109 škola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Srbiji, saopštilo je resorno ministarstvo.
Program modernizacije škola se finansira iz sredstava zajma Evropske investicione banke u visini do 50 odsto od ukupne vrednosti Projekta, a preostalih 50 odsto finansira Srbija, odnosno lokalne samouprave kroz infrastrukturna ulaganja.
Poziv za podnošenja ponuda objavljen je u Službenom listu Evropske unije na Portalu javnih nabavki Republike Srbije, na internet stranici Naručioca i na internet stranici Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.