Radnici od jutros na trgu; Vesić: Pregledaću svaku kocku

Izvor: RTS, 14.Sep.2019, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici od jutros na trgu; Vesić: Pregledaću svaku kocku

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je za RTS da su radnici izvođača radova koji je angažovan na rekonstrukciji Trga Republike od jutros na terenu, nakon što je juče on naložio da se kocke na kolovozu okrenu da bi put mogli da koriste svi oni koji su se žalili.
Goran Vesić je za Jutarnji program RTS-a rekao da su se građani koji koriste bicikle i motocikle žalili i da su oni koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su projektovali kolovoz oko trga morali da vode računa i o njima, a nisu.

Ističe da je grad slušao predloge građana i da je on juče naložio izvođaču radova da ispravi greške u roku od 35 do 40 dana, da se kocke okrenu na stranu koja je izravnana.
Vesić je rekao da je trg već u punom sjaju i da ga ljudi koriste. Podseća da je prošle nedelje na njemu održana opera i balet Narodnog pozorišta a najavljene su i druge manifestacije.
Ipak, ističe da će kolovoz morati da se popravi i da će svaki izvođač morati da vodi računa o onome što je grad platio.
Navodi da okretanje kocki građane neće koštati nijedan dinar i da će se to raditi o trošku izvođača.
Kako je dodao, radiće se i noću i danju. Danas je obustaljen trolejbuski saobraćaj zbog promocije najmlađih oficira. Tako da, kada se održavaju manifestacije radiće se više.
"Naložio sam takav raspored radova da saobraćaj mora da funkcioniše", naveo je Vesić i dodao da će Saobraćajna i Komunalna policija pomagati građanima da zaobiću delove gde se radi.
Zamenik gradonačelnika ponavlja da će svaki izvođač koji ne bude radio dobro biti kažnjen i vraćen i da će on pregledati svaku kocku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici na Trgu Republike: "Pregledaću svaku kocku"

Izvor: B92, 14.Sep.2019

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su radnici izvođača radova koji je angažovan na rekonstrukciji Trga Republike od jutros na terenu...Prethodno je naložio da se kocke na kolovozu okrenu da bi put mogli da koriste svi oni koji su se žalili...Vesić je za RTS rekao...

Nastavak na B92...

POČELI RADOVI NA TRGU REPUBLIKE PO NALOGU GORANA VESIĆA: "Pedeset puta ću ih vraćati za svaku kocku" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019

Vesić je rekao da su se građani koji koriste bicikle i motocikle žalili i da su oni koji su projektovali kolovoz oko trga morali da vode računa i o njima, a nisu...Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su radnici izvođača radova koji je angažovan na rekonstrukciji Trga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.