BEZ PREDSEDNIKOVOG PARAFA: Vučić nije potpisao izmene Zakona o vodama, evo šta sledi dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 11:06

BEZ PREDSEDNIKOVOG PARAFA: Vučić nije potpisao izmene Zakona o vodama, evo šta sledi dalje

Ustav predviđa ovu proceduru

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nije potpisao izmene Zakona o vodama i taj akt biće vraćen Skupštini na ponovno odlučivanje.

Podsetimo, u javnosti se prethodnih dana podigla prašina oko odredbe koja omogućava direktnu pogodbu prilikom zakupa vodnog zemljišta. Predsednik Vučić je tada poručio je da će novi propis pročitati i potpisati ga ako je u skladu sa Ustavom. U suprotnom - paraf će izostati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić nije potpisao izmene Zakona o vodama, novi nacrt na javnoj raspravi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2021

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je, nakon što predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije potpisao izmene i dopune Zakona o vodama, donelo odluku da predloži Vladi Srbije da povuče iz procedure pomenuti predlog zakona, kao i da se o novom nacrtu zakona sprovede javna rasprava,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.