Prvi let na relaciji Beč-Niš-Beč; Rukovodstvo „Konstantina Velikog“: Ove godine 8% više putnika nego prethodne

Izvor: TangoSix.rs, 19.Nov.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi let na relaciji Beč-Niš-Beč; Rukovodstvo „Konstantina Velikog“: Ove godine 8% više putnika nego prethodne

Prekjučerašnjim sletanjem aviona kompanije Wizz Air iz Beča na niški aerodrom zvanično je uspostavljen redovan putnički avio-saobraćaj na relaciji Beč–Niš–Beč, saopšteno je sa „Konstantina Velikog“ .
Kako navode, Wizz Air će na toj relaciji u zimskom redu letenja redovno saobraćati dva puta nedeljno (utorkom i subotom), dok će se treći dodatni let obavljati četvrtkom u periodu novogodišnjih praznika kao i od 14. februara 2019. godine do >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << kraja zimske sezone:
– Uspešna saradnja „Konstantina Velikog“ sa kompanijama na razvoju vazdušnog saobraćaja iz Niša se nastavlja i ove godine će biti preko 8% putnika više nego 2017. godine.
Uvereni smo da će se broj letova i destinacija i dalje povećavati. U tom cilju naši kontakti su neprekidni sa kompanijama koje sada lete, ali i sa onima koje bi mogle biti zainteresovane za otvaranje svojih linija iz Niša tokom 2019. godine. –
Vodeni pozdrav za Beč / Foto: Wizz Air Kompanija Wizz Air trenutno iz Niša nudi letove ka Bazelu, Dortmundu, Memigenu, Malmeu i Beču, ističe taj avio-prevoznik.

The post Prvi let na relaciji Beč-Niš-Beč; Rukovodstvo „Konstantina Velikog“: Ove godine 8% više putnika nego prethodne appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.