Prekid redovnog saobraćaja vozova u Beogradskom čvoru

Izvor: RTS, 11.Sep.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid redovnog saobraćaja vozova u Beogradskom čvoru

Zbog pada kontakne mreže na starom Savskom mostu u 19:30 časova, prekinut je redovan saobraćaj u Beogradskom čvoru što je dovelo do zakašnjenja i poremećaja u saobraćaju vozova, saopštio je "Srbija Voz".
Međunarodni voz iz Bara stoji na ulazu u stanicu Topčider, međunarodni voz iz Beča stoji u stanici Zemun i međunarodni voz iz Sofije stoji u stanici Rakovica.
Nakon obezbeđenja dizel lokomotive >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biće omogućeno prevlačenje međunarodnih vozova do i od stanice Beograd.
Osoblje "Srbija Voza" obavestilo je putnike u vozovima koji stoje o nastaloj situaciji, navodi se u saopštenju.
Lokalni vozovi iz pravca Novog Sada odnosno Šida saobraćaju do stanice Zemun, a vozovi sa niške i barske pruge saobraćaće do stanice Rakovica odnosno Resnik.
Kako se dodaje, otklanjanje kvara na kontaktnoj mreži je u nadležnosti "Infrastrukture železnica Srbije".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekid redovnog saobraćaja vozova u Beogradskom čvoru

Izvor: Blic, 11.Sep.2017

Zbog pada kontakne mreže na starom Savskom mostu u 19.30 časova, prekinut je redovan saobraćaj u Beogradskom čvoru što je dovelo do zakašnjenja i poremećaja u saobraćaju vozova, saopštio je "Srbija Voz" a.d...Međunarodni voz iz Bara stoji na ulazu u stanicu Topčider, međunarodni voz iz Beča...

Nastavak na Blic...

Prekinut saobraćaj u Beogradskom železničkom čvoru

Izvor: Beta, 11.Sep.2017

Preduzeće "Srbija Voz" je večeras saopštilo da je zbog pada kontaktne mreže na starom Savskom mostu u 19:30 časova, prekinut redovan saobraćaj u Beogradskom železničkom čvoru što je dovelo do zakašnjenja i poremećaja u saobraćaju vozova.Međunarodni voz iz Bara stoji na ulazu u stanicu Topčider,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.