Izvor: Blic, 15.Feb.2018, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici podneo ostavku

Predsednik Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici Nikola Kabašić podneo je ostavku na tu funkciju, rečeno je Srni u "Srpskoj listi".

Iz "Srpske liste" navode da je Kabašić ostavku podneo iz ličnih razloga, koje nije obrazložio.

Kabašić je postavljen na funkciju predsednika Osnovnog suda u severnom delu Kosovske Mitrovice pre nekoliko meseci u skladu sa Briselskim sporazumom o pravosuđu.

Prištinski mediji prenose da su Kabašić i glavni tužilac u Osnovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici Šućri Sulja izneli različita tumačenja o tome šta se vidi na snimku sa bezbednosnih kamera sa mesta ubistva Olivera Ivanovića u vezi sa načinom na koji su postupila dvojica policajaca uhapšenih zbog sumnje da su manipulisali dokazima u ovom slučaju.

Sulja je rekao da je tužilaštvo uložilo žalbu na odluku Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici da ne odredi pritvor dvojici policajaca, dok je Kabašić ovakvu odluku suda obrazložio time da tužilac nije dao opravdane zahteve za određivanje pritvora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.