Trudnica preminula posle udesa, beba kritično

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica preminula posle udesa, beba kritično

U sudaru dva automobila kod Prokuplja teško je povređena trudnica S. B. (33), koja je kasnije preminula od zadobijenih povreda. Prethodno su je carskim rezom porodili. U Nišu se bore za život bebe.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Majci je u nezgodi pukla materica zbog čega je porođaj hitno obavljen, deset dana pre termina. Ona se nalazi u Urgentnom centru Kliničkog centra i u teškom je stanju. Beba je takođe u teškom stanju, nalazi se na odeljenju Dečije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << interne klinike i priključena je na aparate za održavanje života",  kazali su agenciji Beta u Kliničkom centru u Nišu.

Kod Laktaša poginula mlada Novosađanka

Nesreća  se desila kada je vozilo marke "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, koje se kretalo ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivne prešlo na suprotnu stranu i sudarilo sa vozilom "citroen" prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica.

Vozilom je upravljao suprug preminule koji nije povređen.

Na licu mesta je policija i obavlja se uviđaj, nakon kojeg će se znati uzrok nezgode.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Trudnica preminula nakon udesa, borba za bebin život

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2018

Porodilja S.B. koja je teško povređena jutros u udesu kod Prokuplja, preminula je u 18 časova u kliničkom centru u Nišu, uprkos naporima lekara da joj spasu život, saznaje Blic. Lekari su pokušali da je polučasovnom reanimacijom vrate u život, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.