Politika: Nemamo nikakve veze sa Ilustrovanom Politikom

Izvor: RTS, 02.Nov.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika: Nemamo nikakve veze sa Ilustrovanom Politikom

List "Politika" posluje, od 2002. godine, u sastavu preduzeća "Politika novine i magazini" d.o.o. (PNM) i nema nikakve veze sa "Ilustrovanom Politikom" navedeno je u saopštenju tog dnevnika koji je potpisao v. d. glavnog i odgovornog urednika Žarko Rakić.
Kako se navodi, već je postao manir da se dnevni list Politika optužuje za sve i svašta te da je poslednji primer "slučaj Ilustrovana Politika – >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << skandala povodom naslovne strane pomenutog nedeljnika i teksta "Psi su pušteni" - gde je list Politika, ni kriv ni dužan, uvučen u prljave poslove, kombinacije i igre nekih medija, grupica građana i udruženja.

U saopštenju se pojašnjava da je Politika od 2002. godine u sastavu preduzeća "Politika novine i magazini" d.o.o. (PNM) i nema nikakve veze sa Ilistrovanom Politikom i da je adresa firme PNM Trg Politika br. 1.
Ilustrovana Politika kao i kompanija "Politika" AD, koja izdaje taj nedeljnik, nalaze se na adresi Cetinjska 1 i ima svog glavnog urednika i uredništvo, dodaje se.
Svi pokušaji da se dnevni list Politika dovede u bilo kakvu vezu sa Ilustrovanom Politikom i dešavanjima u "Politici" AD posledica su ili ozbiljnog neznanja ili su još jedan od mnogobrojnih zlonamernih pokušaja da se na svaki način nanese šteta ugledu dnevnog lista Politika, ističe se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Politika": Nemamo nikakve veze sa "Ilustrovanom Politikom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2018

Dnevni list "Politika" posluje, od 2002. godine, u sastavu preduzeća "Politika novine i magazini" d.o.o. (PNM) i nema nikakve veze sa "Ilustrovanom Politikom" navedeno je u saopštenju tog dnevnika koji je potpisao v.d. glavnog i odgovornog urednika Žarko Rakić...Kako se navodi, već je postao manir...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.