Pogledajte kako je ambasadorima bilo u “Srpskoj Toskani” (video)

Izvor: NovaEnergija.net, 08.Jun.2020, 17:43

Pogledajte kako je ambasadorima bilo u “Srpskoj Toskani” (video)

U organizaciji magazina Diplomacy&Commerce i Color Media Communications održana je turističko-vinska tura po Fruškoj gori za diplomatska lica i saradnike magazina. U sklopu ture gosti su obišli dva manastira i dve vinarije sa pauzom za ručak.
Gosti su se okupili u Sremskim Karlovcima, posetivši prvo vinski podrum “Bajilo” u kom su videli arhivska vina ove porodice koja se generacijama bavi vinarstvom i degustirali autohtona vina kao što su Sila i Bermet. >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net <<
Zatim je poslužen ručak u restoranu “Krušedolka” sa pogledom na manastir Krušedol koji su gosti nakon ručka i obišli. U toku ručka, gosti su imali priliku da degustiraju vojvođanske specijalitete i domaće vino.
Nakon obilska manastira Krušedol, gosti su oblišli manastir Velika Remeta i uputili se ka vinariji “Atelje Vina Šapat” u Starom Slankamenu. U vinariji Šapat organizovana je degustacija vina sa prelepim pogledom na reku Dunav i vinograde.

U toku ture mogli su se čuti komentari da Fruška gora izgleda kao Srpska Toskana ili mala Sveta Gora i da ima veliki turistički potencijal zbog prelepe prirode, manastira, vinarija i restorana koji se na njoj nalaze. Kroz ovu turu gosti iz celog sveta upoznali su verska i gastronomska blaga Vojvodine.
Gosti Diplomacy&Commerce magazina bili su: Tomas Šib, ambasador Nemačke u Srbiji sa suprugom, Keti Čaba, ambasadorka Kanade u Srbiji sa suprugom, Tarzan Milošević, ambasador Crne Gore u Srbiji, Tomaš Kuhta, ambasador Češke u Srbiji, Iljir Boćka, ambasador Albanije u Srbiji sa suprugom, Amr Alguvejli, ambasador Egipta u Srbiji, Subrat Bataradži, ambasador Indije u Srbiji, Viktor Rosnev ispred ambasade Bugarske u Srbiji, Boško Vučurević, predsednik PKV, Đorđo Markeđani, predsednik Komore italijansko-srpskih privrednika i predsednik IO DDOR osiguranja Novi Sad, Marija Radulović, predsednica Hrvatskog poslovnog kluba, Danijela Fišakov, predsednica Slovenačkog poslovnog kluba, Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora OTP banke Srbija.
Magazin Diplomacy&Commerce i Color Media Communications će nastaviti da organizuju tematske i turističke ture sa ciljem da svojim saradnicima i diplomatama u srbiji ukažu na potencijale i lepote Vojvodine odnosno Srbije, a kako smo se na ovoj turi proveli pogledajte u video-snimku u nastavku:

Autor: D&C
Foto: D&C

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.