Izvor: Blic, 23.Mar.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 3D animaciju spomenika Zoranu Đinđiću na Studentskom trgu (VIDEO)

Završava se spomenik Zoranu Đinđiću, koji Republika Srbija podiže na predlog predsednika Aleksandra Vučića. Spomenik će se nalaziti na rekonstruisanom Studentskom trgu, a građani koji budu prišli polomljenoj streli koja stremi ka visini čuće delove govora Zorana Đinđića, kaže Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda 3D animacija spomenika posvećenom Zoranu Đinđiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2019

Završava se spomenik Zoranu Đinđiću, koji Republika Srbija podiže na predlog predsednika Aleksandra Vučića...Spomenik će se nalaziti na rekonstruisanom Studentskom trgu, a građani koji budu prišli polomljenoj streli koja stremi ka visini čuće delove govora Zorana Đinđića, kaže Goran Vesić,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.