Izvor: Blic, 15.Maj.2021, 22:14

Pitali smo Beograđane da li bi kao treću dozu primili vakcinu NEKOG DRUGOG PROIZVOĐAČA: Stručna javnost je podeljena, a evo njihovih odgovora (VIDEO)

U stručnoj javnosti, ali i u medijima već neko vreme je aktuelna tema o tome da li će potpuno vakcinisani protiv korona virusa morati posle nekog vremena da prime i treću dozu vakcine.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lepe vesti iz Novog Pazara: Povećan broj vakcinisanih VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 11:08

Potpuno drugačije vesti iz Novog Pazara ovog vikenda. Poslednjih nekoliko dana broj vakcinisanih protiv korona virusa na dnevnom nivou u Novom Pazaru povećan je za oko 50 odsto, dok je u Tutinu gotovo dupliran, pokazuju podaci zdravstvenih ustanova. Putovanja i 3.000 dinara motivisali Pazarce i Tutince...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.