Izvor: TangoSix.rs, 21.Okt.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[POSAO] Kompanija Avio Star traži perače putničkih aviona u Beogradu

Kompanija Avio Star iz Beograda bavi se specijalnim pranjem putničkih vazduhoplova na aerodromu „Nikola Tesla“. Zbog proširenja obima poslovanja nedavno su raspisali oglas za zapošljavanje 10 izvršilaca na poziciji – perač aviona.
Kako kažu iz ove kompanije, u potrazi su za radnicima kojima nude stalni radni odnos u punom radnom vremenu:
– Tražimo radnike koji su fizički sposobni, imaju iskustvo fizičkog rada. Opis njihovog budućeg posla je: >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << pranje unutrašnjosti i spoljašnje pranje aviona prema procedurama poslodavca, poliranje aviona, suvo pranje aviona, pranje delova aviona, mokro ručno pranje aviona, pranje sedišta aviona i druga pranja aviona između servisnih pregleda. – poručuju iz Avio Stara i naglašavaju da se posao obavlja na velikim komercijalnim putničkim avionima, na visini i da je u pitanju fizički zahtevan posao koji se ponekad radi i u noćnim smenama.
Svi zainteresovani mogu u formularu ispod ostaviti svoje ime i prezime, mail adresu i broj telefona i kompanija Avio Star će ih kontaktirati radi razgovora za posao.
Loading…
The post [POSAO] Kompanija Avio Star traži perače putničkih aviona u Beogradu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.