Ovako se zakazuje slanje mejlova na Gmail

Izvor: NovaEnergija.net, 15.Maj.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se zakazuje slanje mejlova na Gmail

Iako su u Googleu najavili da će do aprila biti dostupna mogućnost zakazivanja slanja mejla u servisu za webmail Gmail tek sad stiže na kompjutere i pametne telefone.
Dosad ste se, ako ste hteli to da koristite, morali da se oslonite na aplikacije spoljnih dobavljača, piše The Verge.
Gmailova mogućnost jednostavna je za korišćenje i imaće niz mogućnosti primene za zakazivanje poslovnih i privatnih poruka. Evo kako to možete da uradite, korak po korak:
– Otvorite >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << novu e-poštu. Kliknite na trougao uz plavi taster Send.
– Odaberite neko od predloženih vremena ili kliknite na Pick date & time kako biste odabrali vreme po vašoj želji.
– Kliknite na Schedule send.
Postupak je potpuno isti i u mobilnoj aplikaciji Gmail, samo što umesto dela dugmeta Send morate pri otvaranju nove poruke kliknuti na tri tačkice u gornjem desnom uglu ekrana da bi dobili opcije za kad zakazati slanje e-maila.
Kako da pronađete poštu čije slanje ste zakazali?
Za to je dodata nova mapa Schedules, i za kompjutere i za pametne telefone. Kliknite na poruku u mapi, pa zatim na Cancel send u gornjem desnom uglu da biste otkazali zakazani termin.
Poruka će se vratiti u mapu sa nacrtima.
Izvor: The Verge, tportal.hr
Foto: Pexels

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.