Otvoren žiro račun za pomoć porodici Stanojković

Izvor: Blic, 30.Mar.2010, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren žiro račun za pomoć porodici Stanojković

Posle pisanja Blica o teškim uslovima u kojima živi porodica Stanojković koja broji desetoro dece, otvoren je žiro račun kako bi ljudi, koji su u mogućnosti, mogli finansijski da im pomognu.

Podsetimo, porodica Stanojković živi u selu Sušica, u opštini Štrpce i najbronija je u Siriničkoj župi.

Ljiljana i Radovan Stanojković imaju desetoro dece. Najstarija Anica sa nepunih 18 godina se udala i očekuje prinovu. Zorica, učenica prvog razreda srednje pravno-birotehničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << škole, planira da nastavi školovanje i da završi pedagogiju. Briga i staranje o Jovici, učeniku osmog razreda, Nenadu, koji pohađa četvrti razred, godinu dana mlađem Andreji, Andrijani (8), Nataliji (7), Darku (5), Jug Bogdanu (3) i Anđeliji (sedam meseci) njena su preokupacija.

Stanojkovići žive od socijalne pomoći u iznosu od 10.000 dinara i 6.000 dečjeg dodatka na četvoro dece.

Račun za pomoć porodici Stanojković

Komercijalna banka

205-1001549161546-58

Radovan Stanojković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.