Izvor: Danas, 05.Avg.2021, 13:38

Orbović: Rudarima obezbediti veću bezbednost i zaštitu zdravlja na radu

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije (SSSS) Ljubisav Orbović uputio je danas čestitku rudarima povodom 6. avgusta – Dana rudara Srbije, uz poruku da je dužnost svih da im se osigura veća bezbednost i zaštita zdravlja na radu, s obzirom na uslove u kojima rade, a koji su dodatno otežani zbog pandemije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan rudara, sindikati za veću bezbednost na radu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2021, 05:20

Uslovi rada rudara danas su modernizovani, ali nikada nisu adekvatni, jer rade pod zemljom, pa je zato bitno da se još više investira u bezbednost na radu i zdravlje rudara, rekao je predsednik Samostalnog sindikata metalaca Srbije Zoran Marković za Tanjug, povodom 6. avgusta, Dana rudara...Samostalni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.