Oprezno! Vozači, ako ovo ne uradite, ne piše vam se dobro!

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2017, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno! Vozači, ako ovo ne uradite, ne piše vam se dobro!

Policija u pripravnosti!

Saobraćajna policija od danas, 11. septembra do 17. septembra pojačano će kontrolisati vezivanje pojaseva prilikom vožnje.

Ministar obećao! Uskoro subvencije za privatne staračke domove

Na teritoriji cele Srbije sprovešće se akcija kažnjavanja vozača koji ne vezuju pojaseve, kao i onih koji ne prevoze decu na pravilan način.

U četvrtak, 21. septembra biće sprovedena akcija "Edvard". Tog dana će veći deo policije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << biti na ulicama i pokušaće da, kao i prošle godine, organizuju da nijedna osoba toga dana u Srbiji ne strada.

Agencija za borbu protiv korupcije jasna: Vučić predizbornim spotom nije prekršio zakon!

Iako se u Srbiji poslednjih godina beleži smanjenje broja stradalih ljudi u saobraćaju, naša zemlja je i dalje iznad evropskog proseka sa 84 poginulih na milion stanovnika godišnje.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.