OVO JE RAZLOG SVEGA ŠTO SE DESILO! Oglasila se majka srpskog sportiste čiji nestanak je potresao Srbiju!

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE RAZLOG SVEGA ŠTO SE DESILO! Oglasila se majka srpskog sportiste čiji nestanak je potresao Srbiju!

"Moj sin je dobar mladić i sjajan sportista!"

Srpski veslač Martin Mačković (22) koji je nestao u subotu pre podne u Berlinu, pronađen je u okolini ovog grada i prebačen u bolnicu, a to su potvrdili njegovi roditelji Stevan i Marta Mačković.

Majka Marta kaže da je najvažnije da je Martin živ i da se vraća kući već za koji dan.

"Nisu nam govorili ni o kakvoj dijagnozi, već su rekli da je zdravstveno dobro. Moj sin je najbolja osoba na svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << spremna svakom da pomogne, a ja kao majka verujem da je samo premor bio u pitanju, jer je jako bio angažovan i preumoran od treninga. Doktorka u bolnici u Nemačkoj gde se Martin nalazi, potvrdila nam je telefonom i uputila nam mejl, da je Martin dobro i da je zdravstveno u redu. Nažalost, nismo se sa Martinom čuli, ali važno je da je živ i da će biti najkasnije za dan ili dva pušten iz bolnice. Njegov stariji brat će doći po Martina i zajedno dolaze kući", kaže majka srpskog veslača.

Martinova majka kaže da se i ona putem društvenih mreža obratila i srpskoj i mađarskoj dijaspori u Berlinu.

"Od kada je Martin od subote bio nedostupan, mobilni telefon je razbio i deaktivirao je svoj nalog na Fejsbuku, obratili smo se svima, a na preporuku srpske i mađarske ambasade u Berlinu, odmah smo obavestili i subotičku policiju, da bi se i Interpol uključio. Tri godine je na Berkliju gde studira sociologiju, na svakom koraku je imao prijatelje i ja sam kao majka verovala da će biti u redu - kaže Marta.

Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio bronzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu bez kormilara.

Martin studira u Kaliforniji, a sa kolegama sa kojima tamo vesla, pošao je da se odmori.

"Nije hteo na more ove godine, već sa drugovima na putovanje po Evropi. Iz Berlina je spakovao svoje stvari i otišao iz smeštaja, a da se nikome nije javio. Od Martinovih prijatelja saznali smo da je nestao. Slučaj je prijavljen svima koji bi mogli da pomognu. Nadamo se da je sve u redu i da će Martin što pre biti kod kuće, da nam kaže šta se zapravo dogodilo sa njim. On nikada ni porodici, ni nama roditeljima a ni sebi nije napravio problem, naprotiv, samo je ređao uspehe, bio dobar mladić i vrstan sportista", završila je priču o svom sinu Marta.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Oglasila se majka srpskog sportiste koji je zabrinuo sve nas i otkrila moguć razlog nestanka

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017

"Nadamo se da je sve u redu i da će Martin što pre biti kod kuće, da nam kaže šta se zapravo dogodilo sa njim."..Srpski veslač Martin Mačković (22) koji je nestao u subotu pre podne u Berlinu, pronađen je u okolini ovog grada i prebačen u bolnicu, a to su potvrdili njegovi roditelji Stevan...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.