Izvor: Blic, 18.Sep.2021, 10:40

"OSOBE KOJE SE RAZUMEJU U VAKCINE BOLJE OD SVETSKIH NAUČNIKA I ZNAJU SVE O ZAVERI..." Poruka jednog oftamologa u Sremskoj Mitrovici pokrenula lavinu komentara: "SVAKA ČAST, DOCO!" (FOTO)

Upustvo jednog oftamologa u Sremskoj Mitrovici, o obaveznoj potvrdi o vakcini ili negativnom testu na koronu pre pregleda u ovoj ustanovi, pokrenulo je lavinu komentara. Dok su jedni oduševljeno podržali odluku načelnika ove klinike, drugi ga kritikuju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BURA NA MREŽAMA NAKON PORUKE OFTAMOLOGA U SREMSKOJ MITROVICI Njegovo saopštenje UKLONJENO sa vrata ordinacije, direktor mu šalje opomenu (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Sep.2021

Obaveštenje iz jedne oftamološke klinike u Sremskoj Mitrovici, koje je načelnik tog odeljenja definisao kao svoju odluku, nakon brojih komentara na društvenim mrežama, uklonjeno je sa vrata ove ustanove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.