Novi Pazar: Postavljene vodovodne cevi

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 19:46

Novi Pazar: Postavljene vodovodne cevi

Nakon višednevnih javnih osuda o nefunkcionalnim stubićima u pešačkoj zoni, nadležni su kao prepreku vozilima postavili vodovodne cijevi.

Javno preduzeće za uređenje Grada Novog Pazar je prije dvije godine postavilo potopne stubove radi regulisanja gužvi i nepropisnih prolazaka kroz pješačku zonu, ali osim što su "ukopani", skoro da nisu bili u funkciji.

Građane Novog Pazara je ovaj "projekat" koštao enormnih 43 hiljade eura, što je jednako izgradnji jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 3-spratne kuće, izgleda drugačije, te iz nje vire vodovodne cijevi, prenosi snews.rs.

Iz javnog preduzeća i lokalne samouprave javnosti nije predočeno, na transparentan način, zbog čega su ovi stubići ovoliko koštali".

Prilikom najave da će biti postavljeni rečeno da je to "evropski sistem"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.