Novčane nagrade policijskim službenicima koji su rasvetlili ubistvo u Jabukovcu

Izvor: RTS, 26.Avg.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane nagrade policijskim službenicima koji su rasvetlili ubistvo u Jabukovcu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović novčano je nagradio policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.
Nebojša Stefanović je istakao da je nagradio one ljude koji su najzaslužniji za rasvetljavanje tog slučaja i koji su jasno pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno.

"Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja", dodao je Stefanović, saopštio je MUP.
Naglasio je da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, kako Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, tako i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo.
"Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji", zaključio je Stefanović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nagrađeni policajci koji su rešili slučaj u Jabukovcu

Izvor: Press, 26.Avg.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina. . Foto:Blic. - Nagradio sam ove ljude koji su najzaslužniji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.