„Nikola Tesla“ dobitnik nagrade „Superbrands 2017-2018“ u kategoriji Transport

Izvor: TangoSix.rs, 20.Jun.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Nikola Tesla“ dobitnik nagrade „Superbrands 2017-2018“ u kategoriji Transport

Aerodrom Nikola Tesla dobitnik je priznanja „Superbrands“ za 2017-2018. godinu u kategoriji Transport, saopšteno je sa „Tesle“.
U procesu izbora posmatrano je 2.600 preduzeća iz Srbije, a nagrade u 35 kategorija dodeljene su kompanijama koje rade po najvišim svetskim standardima i društveno su odgovorne, objašnjavaju sa Aerodroma i dodaju:
– Izbor laureata izvršen je putem kombinovanih glasova Stručnog saveta za Superbrendove i glasova dobijenih na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << ankete javnog mnjenja, a kriterijumi za dobijanje statusa Superbrand Serbia zasnovani su na tri osobine brenda – dugogodišnja doslednost i pouzdanost, prepoznatljivost i ugled i korporativna odgovornost. –
Beogradski aerodrom jedan od 2.600 učesnika / Foto: Aerodrom Nikola Tesla Nagradu je u ime Aerodroma Nikola Tesla preuzeo v.d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

The post „Nikola Tesla“ dobitnik nagrade „Superbrands 2017-2018“ u kategoriji Transport appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.