Nevreme uzelo danak! Nakon Topole, proglašena vanredna situacija i u Gornjem Milanovcu!

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme uzelo danak! Nakon Topole, proglašena vanredna situacija i u Gornjem Milanovcu!

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, na predlog Štaba za vanredne situacije doneo je Odluku o proglašenju vanredne situacije na delu teritorije opštine, zbog jakog nevremena koje je u subotu zahvatilo taj kraj.

Nakon vrućina - temperaturni šok! Objavljen snimak nevremena koje je opustošilo Gornji Milanovac! (VIDEO)

Vanredna situacija proglašena je u mestima Gornji Branetići, Gornji Banjani, Donji Branetići, Ozrem, Lozanj, Teočin, Polom, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Brezna, Trudelj i Belo Polje.

Takođe, danas je na delu teritorije opštine Topola proglašena vanredna situacija zbog posledica nevremena koje je u subotu zahvatilo taj deo Srbije. Građani će štetu načinjenu usevima moći da prijavljuju već od sutra.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Proglašena vanredna situacija u Gornjem Milanovcu (FOTO)

Izvor: Press, 14.Avg.2017

Jako nevreme je u subotu pogodilo taj kraj. . Foto: Telegraf.rs. U Opštini Gornji Milanovac proglašena je vanredna situacija, zbog jakog nevremena koje je u subotu pogodilo taj kraj.. Tu odluku je doneo predsednik Opštine...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.