Nevreme u Srbiji ne prestaje! Priboj potopljen, kiša zapušila kanalizaciju, a grad uništio rod i puteve! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Srbiji ne prestaje! Priboj potopljen, kiša zapušila kanalizaciju, a grad uništio rod i puteve! (FOTO, VIDEO)

Opštinu Priboj danas po podne zahvatilo je veliko nevreme, grad je padao u nekoliko navrata, a obilne kiše u samom gradu prouzrokovale su začepljenje kišne kanalizacije, pa je grad na nekih 15 minuta bio potpuno paralisan.

Kada je reč o pribojskim seoskim predelima, na zapadnoj strani opštine Priboj odakle je nevreme i stiglo, potpuno je uništen rod maline, javlja reporter Tanjug sa lica mesta.

U selu Mažići potpuno je uništen rod maline, prema rečima poljoprivrenika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i onome što su ekipe uspele da snime, oko 80 procenata maline je uništeno, a svo drugo voće i povrće pretrpelo je ozbiljnu štetu.

Grad veličine lješnika opustošio Priboj! https://t.co/UdRxSq1wFb pic.twitter.com/QoUjvoKZ9e

Tokom sutrašnjeg dana, komisije za procenu šteta opštinske uprave Priboj, obići će ta područija i proceniti štetu.

Na nekoliko putnih pravaca oko sela Mažići ka opštini Prijepolje, put je oštećen od bujica sa sporednih puteva jer su nanele zemlju, vodu, a bilo je i odrona.



Grad se zadržao više od dva sata nakon što je pao, pa se u selu Mažići i pod suncem, koje je kasnije sinulo, belelo na pojedinim mestima.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.