Izvor: RTS, 27.Apr.2021, 07:27

Nesvakidašnja vest iz Hitne pomoći - rođena zdrava beba na nosilima

U ambulanti Hitne pomoći oko pola pet rođen je dečak. Dr Ivana Stefanović kaže da takve situacije nisu česte.
Doktorka Hitne pomoći Ivana Stefanović rekla je za RTS da je jutros u 4.30 dovezena  pacijentkinja kojoj je pukao vodenjak.

"Uplašili su se da neće stići do Višegradske bolnice iako je blizu. Na kraju, bili su u pravu - samo što smo je prebacili, na nosila rodila je zdravog dečaka", rekla je Stefanovićeva.
Prema njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rečima, majka i beba su u dobrom stanju prevezeni u Ginekološko-akušersku kliniku u Višegradskoj.
Dr Stefanović kaže da ovakve situacije nisu česte.
"Imamo jedan do tri porođaja godišnje, mada su se u toku prošle godine desila tri porođaja u jednom danu, ali zaista je retko. Treba bebe da se rađaju u bolnicama, da budu i majka i beba pod stručnim nadzorom. Mogu brzo da izađu kući. Važno je da se sve obavlja u bezbednim uslovima, važno je da možemo da se snađemo i kada se to desi", zaključila je dr Stefanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba u Beogradu „požurila“, rođena na nosilima Hitne pomoći

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021

U ambulanti Hitne pomoći u Beogradu oko pola pet rođen je dečak. Dr Ivana Stefanović kaže da ovakve situacije nisu česte.

Nastavak na N1 televizija...

Beba u Beogradu "požurila" na svet došla na nosilima Hitne pomoći

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2021

U ambulanti Hitne pomoći u Beogradu, na nosilima, jutros je rođen dečak...Doktorka iz Hitne pomoći Ivana Stefanović rekla je za RTS da je jutros u 4:30 časova dovezena pacijentkinja kojoj je pukao vodenjak..."Uplašili su se da neće stići do Višegradske bolnice iako je blizu. Na kraju, bili...

Nastavak na Radio 021...

VEST KOJA DODAJE BOJE TMURNOM JUTRU: Nesvakidašnja i lepa vest iz Hitne pomoći, beba se rodila na nosilima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Dr Stefanović kaže da ovakve situacije nisu česte...U ambulanti Hitne pomoći oko pola pet rođen je dečak. Dr Ivana Stefanović kaže da ovakve situacije nisu česte. Doktorka iz Hitne pomoći Ivana Stefanović rekla je za RTS da je jutros u 4.30 dovezena pacijentkinja kojoj je pukao vodenjak...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.